Een nieuw huis bouwen

Eindelijk, het is zo ver het nieuwe huis is klaar. Toen wij een nieuwbouwhuis kochten dachten we dat de planning door allerlei omstandigheden wel niet gehaald zou worden. We hadden ons er op ingericht dat we een of twee maanden later dan de opleverdatum de sleutel zouden krijgen. Maar dat viel enorm mee, want het werd slechts een week te laat opgeleverd.

Inrichting en verhuizing

Maar ja, dan heb je de sleutel en dan begint natuurlijk het werk. Schilderen, behangen, schoonmaken, nieuwe gordijnen en vitrages uitzoeken en ophangen, laminaat leggen en dan eindelijk verhuizen. Heerlijk ons nieuwe thuis is ingericht en wordt nu bewoond door ons gezinnetje en onze oude kater. Wel hebben we even een paar weken nodig om bij te slapen, tot rust te komen en weer wat energie te krijgen. Geeft niet, want we zijn uitermate tevreden met het resultaat. Slechts kleine verbeterpunten, die snel verholpen waren en alles liep verder gesmeerd. Dus, we wonen nu in ons nieuwe huis, waar we meer ruimte hebben en waar alles letterlijk nieuw is, inclusief de keuken.

Herinnering

Als herinnering hangt een foto op aluminium van ons huis aan de muur, waarop het te zien is toen het hoogste punt werd bereikt en wij allen er voor staan met een heerlijke wijn om dat te vieren. Dat was ons tweede hoogtepunt, na de koop van het huis. Hier willen we de komende jaren met veel plezier leven, samen met onze vrienden de nodige feesten bouwen en verjaardagen vieren. Ons eigen huis, waar we zo lang naar hebben uitgezien. Gek gevoel als het dan eindelijk werkelijkheid is geworden. Wie had gedacht dat wij huiseigenaar zouden worden, want we zagen dat heel lang niet zitten. Gelukkig verandert een mens van mening, want anders zaten we nu nog op de flat.